Предметно-науковий гурток «Конструювання на Аrduino»

Предметно-науковий гурток «Конструювання на Аrduino»

Гурток «Конструювання на Аrduino» продовжує свою роботу. Тема третього заняття: «Взаємодія з контролером Arduino через послідовний порт плати з використанням класу Serial».

Послідовний порт (serial port, COM-порт) — двонаправлений послідовний інтерфейс, призначений для обміну байтовою інформацією. Послідовний тому, що інформація через нього передається по одному біту, біт за бітом (на відміну від паралельного порту, що передає відразу всі біти даних одночасно кількома паралельними каналами). Найчастіше для послідовного порту персональних комп'ютерів використовується стандарт RS-232. Раніше послідовний порт використовувався для підключення терміналу, пізніше для модема або миші. Зараз він використовується для з'єднання з джерелами безперебійного живлення, для зв'язку з апаратними засобами обчислювальних систем.

Хоча деякі інші інтерфейси комп'ютера (такі як Ethernet, Firewire і USB) також використовують послідовний спосіб обміну, назва «Послідовний порт» закріпилася за портом, що має стандарт RS-232…

Цікава тема?... тоді завитай до нашого предметно-наукового гуртка «Конструювання на Аrduino», попереду ще багато цікавих тем.

Гурток працює кожної п’ятниці з 16:00 в приміщенні корпусу №3. Приєднатися до занять можна також і в ZOOM за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/9514071645?pwd=b0FLTVZnSXBXTWlSRGxGNU5lYTZTQT09.

12.11.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©