Розпочав роботу предметно-науковий гурток «Конструювання на Аrduino»

Розпочав роботу предметно-науковий гурток «Конструювання на Аrduino»

Ось вже другий тиждень тривають карантинні обмеження. Та це не стало на заваді продовженню освітньому процесу. На допомогу прийшли усі технічні засоби та можливості дистанційного навчання: комп’ютери, смартфони, інтернет, ZOOM, електронна пошта тощо. Так і заняття з предмету «Архітектура комп'ютера та вбудовані мікропроцесорні системи з використанням Аrduino» для студентів другого курсу ІПЗ перемістилися з лабораторії та комп’ютерного класу на платформу Tinkercad. Цей емулятор Аrduino – зручне середовище для написання своїх проектів, що дозволяє у віртуальному режимі браузера редагувати код та будувати схеми. Але ж немає головного – живого спілкування, бракує атмосфери творчості і командного духу, палких диспутів з приводу того чи іншого рішення.

Тому студенти груп ІПЗ-21-1, 2 під керівництвом викладачів кафедри інформатики та прикладного програмного забезпечення Медведєва Д.Г., Ходукіна М.А. та Лисенко Ю.І., створили для роботи над цікавими й корисними проектами предметно-науковий гурток «Конструювання на Аrduino». Створення цього гуртка надасть можливість реалізувати науково-технічні та інженерні здібності здобувачів освіти, сприятиме розвитку творчого потенціалу та критичного мислення студентів.

Гурток буде працювати кожної п’ятниці з 16:00 в приміщенні корпусу №3. Запрошуємо всіх студентів факультету інформаційних технологій, що цікавляться дослідницькою діяльністю у програмуванні та конструюванні автоматизованих пристроїв, до наших занять.

PS: Дотримання маскового режиму – обов’язкове.

29.10.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©