Опитування «Проблеми вимушених переселенців в Україні та за кордоном»

Опитування «Проблеми вимушених переселенців в Україні та за кордоном»

ГО «Асоціація юридичних клінік України» (АЮКУ) проводить дослідження проблем вимушених переселенців в Україні та за кордоном. Його мета – більше дізнатися про правові проблеми, з якими стикаються переміщені українці, й зрозуміти, яким чином юридичні клініки можуть допомогти їх вирішувати. 

Для цього було розроблено спеціальну форму для опитування українців, які були змушені залишити дім, – https://bit.ly/3H2nEru

Сьогодні ми маємо змогу допомогти дослідникам з АЮКУ зробити це опитування репрезентативним і якнайповнішим. 

Що для цього потрібно? 

– Якщо ви самі є вимушеними переселенцями, пройдіть опитування й розкажіть про проблеми, з якими вам довелося стикнутися. Ваш досвід може бути важливим для інших! 

– Якщо у Вас є знайомі, які мають досвід переселення, надішліть їм посилання на опитування. 

Юридичні клініки – це осередки, що працюють при правничих школах, де студенти під керівництвом викладачів та юристів-практиків надають безоплатну правову допомогу населенню. Одна з таких клінік функціонує й у Юридичному інституті ДУЕТ. 

ГО «Асоціація юридичних клінік України» – громадське об’єднання, що працює з 2003 р., діяльність якого спрямована на розвиток юридичної клінічної освіти та розбудову мережі юридичних клінік.

16.01.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©