ДУЕТ-family вітає з Різдвом Христовим!!!

ДУЕТ-family вітає з Різдвом Христовим!!!

Незалежно від дати святкування Різдво залишається сімейним святом, яке збирає разом усі покоління – від малюків, які ще тільки роблять перші несміливі кроки, до досвідчених сивочолих хранителів роду, які охоче діляться своєю мудрістю. 

Українські традиції та звичаї роблять Різдво самобутнім святом, несхожим зі святкуванням у різних куточках земної кулі. Ба більше, навіть у різних областях України будуть свої відмінності у святкуванні. Та попри це, завжди є те, що об'єднує українців. 

За віковічною традицією у переддень Різдва уся родина збирається на Святу Вечерю. В оселі на покутті ставлять дідух – сніп з найкращого збіжжя. Господиня готує для святкового столу 12 страв, бо знає, що це допоможе «задобрити» кожен місяць у новому році, і тоді весь рік буде щедрим.

Зазвичай готують кутю, пісний борщ, грибну юшку, вареники, голубці, маринований оселедець, мариновані гриби, смажену рибу, тушковану капусту, квасолю, узвар, пампушки. Трапеза розчиняється з першою зорею на небі. Саме вона несе благу звістку про народження спасителя – Ісуса Христа. 

ДУЕТ-family вітає усіх зі святом Різдва. Бажає зберігати світло в собі та в домівках, берегти українські традиції та українську мову, які є основою нашої самоідентичності, цікавитися рідною культурою, яка є безцінним скарбом, створеним багатьма поколіннями, єднатися задля спільної Перемоги та щодня робити для цього усе від нас залежне. З Різдвом Христовим! 

06.01.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©