Спільна допомога для спільної Перемоги

Спільна допомога для спільної Перемоги

Ще з 2014-го року ДУЕТ долучився до волонтерського руху України. А після повномасштабного вторгнення 24 лютого подвоїв свої зусилля у допомозі армії та мирним людям з тимчасово окупованих територій. Адже в ДУЕТ розуміють, що наша Перемога можлива тільки завдяки об’єднанню зусиль усіх українців.

З перших днів повномасштабного вторгнення ДУЕТ підтримує тих, хто був вимушений покинути свій дім, щоб врятувати життя. Гуртожиток ДУЕТ став справжнім материком безпеки для внутрішньо переміщених осіб. Щоб забезпечити переселенців усім необхідним для комфортного життя, ДУЕТ співпрацює з різними благодійними організаціями, зокрема з ACTED UKRAINE.

Французька неурядова гуманітарна організація ACTED реалізовує програму надання безкоштовної допомоги для вразливих верств населення. Наразі ACTED підтримує сім'ї, які проживають в колективних центрах.

Уже неодноразово ACTED UKRAINE надавала допомогу для ВПО, які мешкають у гуртожитку ДУЕТ. Спочатку влітку передали пральний порошок, засоби для миття та прибирання, гігієнічні засоби. Згодом за підтримки ACTED UKRAINE у гуртожиток надійшла перша частина матеріалів, необхідних для розбудови його житлової інфраструктури та поліпшення житлових умов його мешканців. Завдяки цьому вдалося оновити систему каналізаційних труб. Восени організація забезпечила необхідними матеріалами для ремонту даху гуртожитку. У грудні – ліжками, пральними машинами, роутером, телевізором. А ще до настання морозів надала та встановила пластикові вікна, завдяки яким тепер ліпше зберігатиметься тепло у гуртожитку. Крім комфортного проживання, це також дозволить зменшити навантаження на енергоресурси. 

Така допомога від ACTED UKRAINE – своєчасна і необхідна для людей, які опинилися в складних життєвих умовах через війну та були вимушені покинути свої домівки. Підтримка допомагає створювати комфортні умови проживання для нових мешканців Кривого Рогу та відчувати турботу, сімейний затишок, атмосферу тепла і дому.

ДУЕТ дякує партнерам за співпрацю та підтримку мешканців нашого гуртожитку. Надаючи допомогу в цей нелегкий для всіх нас час, наші партнери дають не лише найнеобхідніше, а й дарують віру, що разом ми подолаємо будь-які негаразди.

Дивіться на Facebook

26.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©