ДО 300-річчя Г.С.СКОВОРОДИ

ДО 300-річчя Г.С.СКОВОРОДИ

Мудрість українського мандрівного філософа для кожного є відкриттям, а особливо для першокурсників, що виконували творчі завдання з української мови цього року, який в Україні визнаний роком Г.С.Сковороди і внесений до пам'ятних дат ЮНЕСКО. Інтерес молоді до філософа цього року - надзвичайний! Студентка гр.ПР-22  Хомич Ольга підготувала відео на тему: "Пізнай себе!". Так вона інтерпретувала значення думки мандрівного філософа :"Бути щасливим – це значить пiзнати, знайти самого себе". 
     Про своє відео Оля розповіла:"

1. Я захотіла написати про пізнання, тому що вважаю це дуже необхідним умінням в нашому житті. Будь-хто хоча б раз думав, у чому полягає сенс його буття. Саме пізнання допомагає знайти заняття, яке полюбить душа, те, що зробить нас особливими і буде відрізняти від інших. За допомогою графічної програми "Canva" я вирішила оформити власні думки, щоб це було не тільки нормативно, й цікаво, бо картинки та яскраві кольори добре привертають увагу читача.

2. Мене завжди вражали думки Г.С.Сковороди, тому що в його творах я знаходжу думки, які суголосні моїм. Нам, українцям, потрібно знати історію своєї Батьківщини, пам'ятати про її культурну спадщину, зокрема про творчість Г.С.Сковороди. Він не просто подобається мені як поет чи філософ. Це справжній патріот та незалежна людина! Його судження: " Коли не зможу нічим любій Вітчизні прислужитись, в  усякому разі з усієї сили намагатимуся ніколи не шкодити" - зараз дуже актуальне! Саме тому він мені так полюбився!"

23.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©