Кафедра економіки і цифрового бізнесу вітає магістрів спеціальності «Економіка» з успішним захистом!

Кафедра економіки і цифрового бізнесу вітає магістрів спеціальності «Економіка» з успішним захистом!

23 грудня 2022 року, попри часті проблеми, пов’язані з відсутністю інтернету чи світла, захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачами спеціальності 051 «Економіка» денної форми навчання успішно відбувся!

Теми представлених досліджень актуальні та досить різноманітні, всі вони мають дослідницький характер і базуються на реальних даних. Висновки та рекомендації, що містяться в магістерських дослідженнях, мають як теоретичне, так і практичне значення. Всі роботи, представлені до захисту, апробовані на науково-практичних конференціях. 

Члени екзаменаційної комісії високо оцінили результати наукових пошуків та їх кваліфікаційну презентацію. Всі здобувачі захистились на «добре» та «відмінно». Загалом захист проходив у невимушеній продуктивній атмосфері. Обмін думками, відповіді магістрантів на запитання висвітлювали окремі аспекти їхніх наукових доробок та перспективи подальших досліджень.

Колектив кафедри економіки та цифрового бізнесу щиро вітає магістрів з успішним захистом кваліфікаційних робіт! Сподіваємось, отримані в університеті знання стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягнути омріяних вершин у професійній діяльності. Бажаємо вам успішної кар’єри та процвітання в мирній Україні!

23.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©