Підтримай науку України! Національний фонд досліджень України шукає додаткові фінансові можливості для наукових проєктів

Підтримай науку України! Національний фонд досліджень України шукає додаткові фінансові можливості для наукових проєктів

У цей складний час, доки триває війна, а всі сили та ресурси України спрямовані на захист наших територій, не можна забувати про найголовніше завдання, що стоїть перед нами сьогодні і точно стоятиме в найближчі роки, повоєнну відбудову країни, фундаментом якої є наука. Наука виступає основним чинником економічного зростання держави, а тому і запорукою майбутнього.

На жаль, проєкти з виконання наукових досліджень і розробок, які отримували фінансування від Фонду національних досліджень України, в 2022 році не були реалізовані, а деякі наукові колективи, які перемогли в останніх проведених конкурсах, навіть не встигли отримати кошти для початку досліджень. Крім того, знизилася спроможність грантоотримувачів Фонду закупити дослідницьке обладнання та матеріали, оскільки ціни на них стрімко зростають.

У листопаді цього року Фондом було ініційовано фандрейзингову кампанію, спрямовану на залучення позабюджетних коштів на поновлення грантової підтримки проєктів з виконання наукових досліджень і розробок, реалізацію яких через збройну агресію рф не було продовжено та розпочато в 2022 році грантову підтримку проєктів за іншими напрямами у межах нових конкурсів, та ін.

Тож наразі Фонд шукає додаткові фінансові можливості для продовження грантової підтримки найбільш затребуваних наукових проєктів, спрямованих на забезпечення конкурентоспроможності, обороноздатності та повоєнного відновлення України. Фонд розробив Стратегію фандрейзингової діяльності та звертається до партнерських організацій в Україні та за кордоном, наукових фондів, центрів, грантодавців, бізнесу, міжнародних корпорацій, вчених, університетської спільноти, окремих фізичних осіб з проханням підтримати українську науку й науковців за часів безпрецедентних викликів, спричинених війною в Україні.

Українська наука може бути підтримана завдяки Вашому внеску!

Із подробицями та умовами донату, можна ознайомитися за посиланням: https://nrfu.org.ua/fundraising/

 

23.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©