Репортажне фото від Віктора Бойка

Репортажне фото від Віктора Бойка

Іноді одне влучне фото з місця події може бути красномовнішим, аніж десять постів у соцмережах. Згодні? Якщо ви професійно фотографуєте, чи тільки навчаєтесь, у нас
для вас гарні новини

Таким заключним гаслом «Криворізька фундація майбутнього» запрошувала всіх фотолюбителів на захід, який був проведений 4 березня в ІТ-хаб Криворізького економічного інституту. Для всіх охочих дізнатися секрети вдалого знімка й було проведено воркшоп «Репортажне фото» від криворізького автора Віктора Бойка. Він репортажний фотограф КЕІ, викладач фотошколи «Студія 21».

- Більше я захоплююсь художньою фотографією, створенням портретів, - говорить майстер. – Іноді важко зрозуміти, це фото чи картина. Мені це подобається. Я це вмію і мені це цікаво.

Експерт протягом двох годин прагнув увести у фотосвіт не тільки початківців (були на зустрічі й маститі фотографи). Він розповідав, як лаштувати кадр, працювати зі світлом, опрацьовувати студійні фото. Одним словом,  ділився секретами професійної майстерності.

- Складність була в тому, - зазначив після занять Віктор, - що для одних потрібно було розповідати, починаючи з «азів» професійної зйомки, а для інших це все було давно відоме. Проте, навіть знаючи багато в цій сфері, кожна людина з будь-якої лекції щось цікаве для себе візьме.

05.03.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©