Тренінг тимбілдингу - для школярів

Тренінг тимбілдингу - для школярів

28 лютого на базі Green Hub Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана»  для учнів 9 класу
КЗШ № 5 в рамках просвітницького психологічного проекту «Толерантний Я та інші» проведено тренінг командоутворення «Тимбілдинг» за сприянням
кафедри соціально-гуманітарних наук   

Тренінг проводили студентки 2-го курсу Івашко Катерина (МЕВ-18-1), Кашель Яна (МАР-18-1) і Гаман Ольга (ЕК-18-1).

Мета тренінгу: інформування учнівської молоді про толерантність як взаємоповагу через взаєморозуміння, як основу цивілізованих стосунків, як засаду розуміння іншої людини і передбачення її дій, прогнозування її емоційних реакцій, думок та поведінки; розвиток умінь ефективної командної взаємодії, визначення провідних (індивідуальних і групових) цінностей учнівської молоді, формування позитивного психологічного клімату в групі.

У процесі тренінгу вдалося активізувати внутрішню енергію учасників, створити позитивний настрій у групі, сформувати здатність активно сприймати світ у всьому його різноманітті, не намагаючись ні пасивно підлаштуватися під нього, ні переробити його на свій лад, відкриваючи здатність розуміти іншого, відмінного від себе.

За допомогою техніки «колаж» школярі, працюючи в групах, створили моделі своїх провідних цінностей у вигляді дерев. Присутнім було надано можливість відпрацювати навички конструктивної взаємодії в команді, розвинути навички прояву толерантності за рахунок трансформації крайніх інтолерантних когнітивних проявів у толерантні та визначити шляхи розвитку власної толерантності.

Наприінці психологічного тренінгу було отримано позитивний зворотній зв’язок від школярів.  Слова вдячності та перспективи до подальшої співпраці були висловлені директором КЗШ № 5 Оленою Анатоліївною Маханьковою та вчителем Таравською Тетяною Олексіївною. На завершення всі учасники отримали  іменні сертифікати та зробили спільне фото.

Запрошуємо інші школи до участі у просвітницькому психологічному проекті «Толерантний Я та інші».

Інформацію підготувала Лілія Михайленко.

04.03.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©