Міжнародниці взяли участь у Всеукраїнській конференції

Міжнародниці взяли участь у Всеукраїнській конференції

Студенти програми «Міжнародна інформація та журналістика» представили власні дослідження на Всеукраїнській науково-практичній конференції «Світова журналістика в епоху глобальних змін», котра відбулася в Київському університеті імені Бориса Грінченка. Вже не перший рік кафедра міжнародних відносин ДУЕТ співпрацює з інститутом журналістики КУБГ у сфері спільних досліджень та наукових студентських заходів.

9 грудня студенти міжнародних відносин представили свої наукові здобутки, взяли участь у дискусії та обговоренні проблемних питань сучасного журналістикознавства та достойно представили свій університет.

Наші міжнародниці Ірина Акун, Поліна Різник, Маргарита Ткачова та Дар’я Данюк блискуче представили свої дослідження, розкривши актуальні питання: сила інформації у вирішенні геополітичних проблем, роль фотожурналістики на тлі війни, відповідальність медіа, інформація та дезінформація та інші.

Поєднання знань з журналістики та міжнародних відносин дозволило дівчатам дослідити свої теми з нових точок зору та креативно представити власне бачення, що відзначили організатори конференції.

Загалом до участі у конференції з різних куточків України та Польщі були запрошені студенти, які опановують міжнародну журналістику – Державного університету економіки і технологій, Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, Таврійського національного університету імені Вернадського, Київського національного університету культури і мистецтв, а також Сілезького університету (Польща). 

13.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©