Три кити цифрової економіки

Три кити цифрової економіки

Наприкінці минулого року, а саме 26 грудня 2019 року, в Криворізькому економічному інституті ДВНЗ «КНЕУ ім В.Гетьмана» відбулося відкриття IT-hub coworking. Ця подія не залишилась непоміченою для бізнес- та IT-спільноти всього Кривого Рогу, а також для криворізьких школярів і студентів

Інноваційний простір IT-hub coworking став місцем збору, майданчиком для роботи і спілкування не тільки наших студентів і викладачів, а й для представників інших організацій та партнерів нашого міста.

- Вже зараз це місце стало центром соціальних ініціатив і креативу, місцем народження нових ідей, реалізації неформального навчання, проведення майстер-класів, бізнес- проектів, тобто всього, що змінює життя громади міста та інституту на краще і підвищує соціальну активність, - говорить керівник Центру довузівської підготовки та освіти дорослих Вікторія Радько. - За минулий місяць в  IT-hub coworking відбулося більше 20 різних заходів: це робочі зустрічі і тренінги, наради і презентації. Як кажуть самі відвідувачі, це місце, в якому відчуваєш себе невід`ємною частиною єдиного цілого, що рухається по шляху прогресу і самореалізації. Ми допомагаємо кожному реалізувати свої ідеї та розкрити потенціал у максимально комфортних умовах.

* * *

3 березня у затишному конференц-холі IT HUB Coworking відбулася чергова зустріч школярів Довгинцівського району – лекцію про цифрову економіку, яка сьогодні  має великий вплив на економічно-суспільні процеси та всі сфери нашого життя, прочитав викладач КЕІ, доцент Анатолій Супрун. Він розповів дітям про темпи розвитку світу, який швидко змінюється під впливом цифрової технології.

- Криворізька спеціалізована школа з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов завітала сьогодні до Криворізького економічного інституту на запрошення в рамках співпраці. У нас підписаний договір про співпрацю, - говорить учителька економіки та географії Ірина Коваленко. - Ми поновили заходи із відвідування ІТ-хабу і грин-хабу і проведення циклу лекцій з курсу фінансової грамотності. Ми об’єднали спільні зусилля для того, щоб школярі краще знали економіку та її закони. Захід, що відбувся 3-го березня, для дітей, можна сказати, мега-актуальний. Адже сучасний світ потребує розуміння того, що в ньому відбувається. Це є узагальненням розрізнених знань, які вони дістають у школі, з Інтернету та інших джерел. Найголовніше, що це було настільки позитивно, доступно і красиво донесено учням. Вони залишилися дуже задоволеними… Та ще й до того, що провели свій час у таких гарних умовах.

- Дуже цікава лекція, - говорить учениця Крістіна Абусова. - Я дуже вдячна університету за можливість відвідати такий захід, як цей. Було дуже пізнавально. Ми дізналися багато корисної інформації і, найголовніше, нам це знадобиться у житті.

- Мені теж сподобалась лекція, - додає її однокласниця Вікторія Брасло, - А саме, тема про інтелект і штучний інтелект. Викладач розповів нам цікаво про штучний інтелект і про те, що роботи з часом можуть замінити людей. Як на мене, це трішки лякає, адже тоді куди подітися великій кількості незайнятих роботою людей?..

04.03.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©