Студентські лідери

Студентські лідери

Бути головою студентів – престижно і відповідально водночас. Тож не кожен візьметься за таку посаду. А в ДУЕТ аж 5 таких сміливців!

На всіх факультетах та в інститутах обрали нових голів РСС – студентів, які прагнуть поліпшити наш університет і студентське життя. 

Усім очільникам РСС медіацентр поставив 5 однакових запитань. Тож нумо знайомитися – голова РСС ДУЕТ, студент групи ІПЗ-21-1 Данило Носур.

– Що підштовхнуло тебе подати свою кандидатуру на голову РСС? 

– Від початку, як вступив чи навіть задумувався про навчання у виші, я розумів, що саме ця роль – для мене. Завжди на будь-яких заходах  рекомендую себе як найбільш активного учасника. Я люблю комунікувати та дискутувати з людьми. Добре їх розумію, можу згуртовувати довкола себе. Тож це було питанням часу, коли саме я отримаю цю роль.

– Хто такий лідер для тебе?

– Лідер – засновник ідеї та чудовий оратор, який може вести за собою інших. Людина, яка розуміється на власних ідеях, як ніхто інший знає шляхи й методи їх реалізації та чудово вміє керувати настроями людей, яких веде за собою.

– Як вважаєш, чим студенти запам’ятають саме тебе як голову?

– Хтось запам’ятає як несерйозного клоуна, який не готує промови, інші ж запам’ятають як неординарну просту людину та морально й духовно глибоку особистість. Якщо вам потрібна людина, яка буде в випрасуваній сорочці з листочка читати свою промову, то це точно не про мене. Ідеї та вчення, що ти читаєш з папірця, нічого не варті та й лідер ти – негідний, якщо неспроможний втримати свої наміри в голові та розповісти про них.

– Що ти зробиш в першу чергу на новій посаді?

– В першу чергу буду намагатися відновити спортивні секції та створити спортивні змагання у межах і за межами університету. За ціль буду ставити собі розвиток зовнішньої політики та спільні змагання з іншими вишами. 

– Який твій девіз?

– Я не вигадував собі девіз. На плакаті у мене написано вислів, який давно вигадали мої друзі: «…чуєте, чуєте це?! Я теж ні. Тому що результат можливо тільки побачити». Я вважаю його насущним, тому що загалом в різних сферах життя всюди говорять про зміни, але їх треба не чути, а бачити.

10.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©