ДУЕТ вітає з Днем Збройних Сил України!

ДУЕТ вітає з Днем Збройних Сил України!

Щорічно 6 грудня в Україні відзначають день української армії!

І хоч свято День Збройних Сил України – ровесник Незалежності, усю його важливість суспільство по-справжньому усвідомило лише після «сусідського» посягання на територіальну цілісність нашої країни. Довгих вісім років наші військовослужбовці борються за свободу і відстоюють наші кордони. За цей нелегкий час українська армія зміцніла і стала однією з найкращих у світі. Адже вона не нападає і не хоче чужого, а відважно зі зброєю в руках захищає свій народ і територіальну цілісність України. І ми знаємо, що боротьба за право бути українцями насправді триває не одне століття.

Сучасні українські воїни – нащадки степових лицарів козаків. Вони несуть у собі таємний переможний код нації та знаходяться під заступництвом вищих сил, бо правда на нашому боці.

День Збройних Сил України – свято всіх військовослужбовців. Безстрашних сміливців, які не вимагають жертовності та аскетизму від тих, кого захищають, і попри жахи війни зберігають у собі людяність, рятують тварин, не втрачають оптимізму та ще й встигають у коротких перервах між боями заспокоювати українців. 

Ми дякуємо тим, хто щодня захищає наш спокій. І пам'ятаємо про тих, хто більше ніколи не повернеться додому, хто у боротьбі віддав найдорожче – своє життя.

Пам'ятаємо, якою ціною нам дається свобода, і не пробачимо жодного злочину проти українського народу та України.

Дякуємо ЗСУ за можливість навчати й навчатися!

Зі святом, наші котики!

06.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©