Розширене засідання Клубу фінансової грамотності ДУЕТ у грудні 2022 року

Розширене засідання Клубу фінансової грамотності ДУЕТ у грудні 2022 року

Вже рік, як в університеті працює Клуб фінансової грамотності.

ДУЕТ – перший в Україні виш, на базі якого створено Клуб. Його мета полягає у підвищенні фінансової грамотності студенів та школярів, набутті навичок управління власними грошовими коштами, отриманні розуміння, як стати фінансово незалежними та вільними.

Дуже важливим напрямом діяльності клубу є  співпраця з ліцеями і гімназіями міста. Перебуваючи у стінах сучасного вишу і проходячи тренінги від Клубу фінансової грамотності, школярі можуть себе відчути на деякий час студентами. 

За цей рік викладачі ДУЕТ навчалися тренерства, проходили школи з фінансової грамотності; самі проводили тренінги із використанням гри-симулятора «Життєвий капітал», отримали дипломи Амбасадорів з фінансової просвіти від Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, які вручив 1 грудня 2022 року в.о. ректора Андрій Шайкан.

«Життєвий капітал» – це про життя, про гроші, бізнес, доходи, успіх та фінансові уроки. Це можливість отримати нові знання і компетентності та розвинути фінансову культуру.

Під час засідання обговорювали плани на майбутнє: проведення тренінгів для студентів, школярів, тимчасово переміщених осіб, проведення круглих столів, турнірів з фінансової грамотності, співпраця із закладами середньої освіти, участь у грантових проєктах.

Запрошуємо студентів, школярів провести час з користю – вчитися граючи, а також у помічники тренерів  – банкірів гри.

05.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©