Навчаємося – допомагаємо – Перемагаємо!

Навчаємося – допомагаємо – Перемагаємо!

У часи повномасштабного вторгнення у нашу країну студенти й викладачі ДУЕТ не можуть знаходитися осторонь від загальної біди, тому готові надавати допомогу усім, хто цього потребує. Від початку вторгнення університет підтримує міцний зв'язок з волонтерськими організаціями.

Дмитро Пополов, в.о директора технологічного інституту, зазначає, що волонтери звернулися до ДУЕТ із запитом  допомогти налагодити технологію виробництва димових шашок і сигнальних світлових розтяжок, а саме – їхнє наповнення та ущільнення. Тому співробітники інституту сконструювали так званий вібростіл – машину, яка дозволила цей процес механізувати та збільшити продуктивність у 40 разів.

Вібростіл передали волонтеру Денису Дубову, голові ГО «Українська Вело Родина». Завдяки допомозі ДУЕТ тепер прискориться процес виготовлення сигнальних світлових розтяжок, а значить і їхньої «доставки» на позиції захисників та захисниць. Вони застосовують сигнальні світлові розтяжки, щоб огородити периметр дислокації, де не можна поставити бойові розтяжки. А ще використовують їх як запалювальні гранати. Також важливо, що на цілісність та ефективність таких виробів не впливають погодні умови.

«Можливо я помиляюсь, але я ще не чув, щоб взагалі в нашій країні були подібні пристрої для створення сигнальних світлових розтяжок. Дякуємо ДУЕТ за допомогу», – відзначає Денис Дубов.

ДУЕТ розробив важливий винахід як для волонтерів, так і для наших захисників і захисниць. Коли наука і волонтерство об'єднуються, виходить гарний результат задля спільної Перемоги.

02.12.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©