ДІАЛОГ ІТ-СПІЛЬНОТИ У КЕІ

ДІАЛОГ ІТ-СПІЛЬНОТИ У КЕІ

29 лютого 2020 року на одному із сучасних майданчиків Криворізького економічного інституту IT Hub koworking (пл. Визволення, 2) відбувся грандіозний захід «Новий рівень інвестування!..
Як стати бізнес-ангелом?»

Організаторами заходу стали спілка  «Кривий Ріг ІТ-кластер», Криворізький економічний інститут, ГО «Криворізька фундація майбутнього», Метінвест диджитал. Більше 20 компаній, що працюють у сфері ІТ, взяли участь у цій події. Серед них інвестиційні фонди, банки, корпорації, представники великого, середнього та малого бізнесу.

Місією Kryvyy Rih IT-Cluster є розвиток культури високотехнологічного підприємництва в місті, об'єднання зусиль провідних і нових IT-компаній, місцевої влади та освітньої галузі для впровадження комплексних змін в IT-екосистемi міста, формування сприятливого для IT-бізнесу середовища, позиціонування міста як провідної IT-локації.

У першій половині дня відбувся майстер-клас «Бізнес-ангели». Говорили про основи високотехнологічного бізнесу, про стартапи та етапи їх розвитку. Обговорювалося питання залучення інвестицій, інструментів, які потрібні для цього. У другій половині дня відбулася презентація «Kryvyy Ryh IT-Cluster» та інших учасників події, а також партнерів заходу. Жвавою була дискусійна панель «IT і Кривий Ріг», де учасники мали змогу вільно спілкувалися.

Криворізький економічний вже не вперше стає місцем проведення таких заходів, адже в інституті зацікавлені у розвитку зв’язків із реальним сектором і готові до глибинного діалогу з партнерами. Так сталося й цього разу.

- Сьогоднішню зустріч ми готували багато років, - говорить  голова спілки  «Кривий Ріг ІТ-кластер», керівник компанії  «LivaRava»  Артем Карявка. – Це десятки, якщо не сотні зацікавлених людей. Ми фактично презентували криворізький ІТ-кластер (нова формація, спілка), метою якої є об’єднання розрізнених компаній у таку дружню спільноту. Ми прагнемо, щоб місто дійсно розвивало цю культуру високотехнологічного підприємництва для того, щоб створювати якісні продукти, сервіси світового рівня, що збільшує додаткову вартість. Тема досить актуальна. Вона хвилює багатьох.

 - У нас проходить майстер-клас «Новий рівень інвестування», - говорить організатор Наталя Гусакова. - Сьогодні зібралося багато людей, які цікавляться ІТ-технологіями, ІТ-бізнесом, прийшли також інвестори та роботодавці. І тут не тільки криворіжці, а й є запрошені з інших міст, наприклад, із Дніпра та Києва. Приємно, що ІТ-Кривий Ріг так активно розвивається.  До того ж, місце проведення заходу просто-таки чудове, воно допомагає спілкуванню і надихає на нові дії.

 

29.02.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©