Долучайся до творчого конкурсу й отримуй приз

Долучайся до творчого конкурсу й отримуй приз

Ти навчаєшся на першому курсі і точно знаєш, що ти артистична харизматична особистість, любиш знімати відео та писати тексти, а «Кобзар» Тараса Шевченка, то твоя настільна книга? Тоді цей конкурс саме для тебе!

ДУЕТ запрошує першокурсників взяти участь у І турі ХІІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Для участі у конкурсі необхідно до 3 грудня надіслати на електронну пошту olenagoncharen@gmail.com доцента Гончаренко Олени Миколаївни: 

1) відео (до 3 хв.) поезії (на вибір) Т.Г.Шевченка. Максимальна кількість балів – 10 (мистецький, естетичний, музичний чинник – 3 бали, виразне прочитання тексту – 5 балів, монтаж – 2 бали);

2) есе на тему: «Коли не зможу нічим любій Вітчизні прислужитись, в усякому разі з усієї сили намагатимуся ніколи ні в чому не шкодити». Обсяг есе – 1 сторінка, формат А4; всі поля – 2 см, шрифт – Times New Roman, розмір 14, інтервал 1. Максимальна кількість – 10 балів (враховується ідейно-тематичний зміст та відсутність граматичних, пунктуаційних, стилістичних помилок).

Переможець конкурсу отримає приз, якщо набере максимальну кількість балів – 20!

Увага! Роботу (есе, відео) необхідно підписати: вказати прізвище, ім'я, спеціальність, факультет, навчально-науковий інститут.

23.11.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©