Підприємці VS Економісти

Підприємці VS Економісти

В Економічному інституті ДУЕТ продовжується марафон тренінгових зустрічей з першокурсниками. І естафету від кафедри міжнародних економічних відносин прийняла кафедра економіки та цифрового бізнесу.

IT Hub ДУЕТ відкрив двері для першокурсників відразу двох спеціалностей : «Економіка» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність».

Зустріч пройшла під жартівливим гаслом  «Підприємці VS Економісти» і традиційно розпочалася із символічної посвяти та вручення корпоративних футболок ДУЕТ.

Говорили про очікування новоспечених студентів, їх враження від навчання, адже пройшла вже більша частина навчального семестру, окреслили плани на майбутнє та ознайомились з можливостями, які відкриваються для студентів в ДУЕТ. Разом візуалізували портрет сучасного підприємця, поміркували, яким він має бути, якими рисами повинен володіти. На хвилі підйому та веселощів пройшла економічна вікторина, де першокурсники, поділившись на команди економістів та підприємців, могли перевірити свої знання базових економічних категорій та отримати солодкі подаруночки.

Після вікторини першокурсники взяли участь у цікавому флеш-мобі, який підготували студенти старших курсів та РСС. А завершилась зустріч походом до музею Координаційного центру допомоги ГО «Набат Кривбас».

 

Вітаємо наших першокурсників в дружній родині Економічного інституту ДУЕТ і віримо, що їх амбітні плани обов’язково здійсняться, а перший рік в університеті стане відправною точкою для підкорення нових вершин!💙💛

03.11.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©