Марафон фінансової грамотності триває!

Марафон фінансової грамотності триває!

18 листопада 2022 року перейняли естафету та прокачали навички soft skills амбіційні студенти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» різних рівнів. 
Сьогодні ДУЕТ пропонує інноваційні технології навчання у вигляді ділових ігор –  симуляторів реального життя. Тут гравці (студенти) навчаються швидко приймати важливі фінансові рішення, отримують навички обліку, аналізу, комунікацій, адже одна година у грі це – 10 років життя.
Для проведення гри-симулятора «Життєвий капітал» була запрошена доцент кафедри обліку та оподаткування, тренер з фінансової грамотності, амбасадорка з фінансової просвіти Ольга Кондратюк. 
Фінансові ігри формують фінансові навички, які допоможуть у майбутньому побудувати особистий фінансовий план і створити власний капітал.
Учасники гри мали змогу підвищити загальний рівень знань і навичок з питань фінансової грамотності, заощаджень, інвестицій, кредитування та фінансової безпеки. Щоб стати господарями своїх грошей, студенти шукали відповіді на більшість запитань, які нас бентежать, з розпорядження фінансами:
•  Як працює фінансова система? 
•  Як спланувати власний бюджет? 
•  Як навчитися легко вести облік доходів, витрат, вільних коштів?
•  Як примножити заощаджені кошти й інвестувати розумно? 
•  Як безпечно користуватися кредитом? 
Отримання українцями знань фінансової грамоти сьогодні – надважливо. В той час, коли військові нас захищають, ми, викладачі ДУЕТ, навчаємо їхніх дітей і рідних, адже вважаємо, що під час дії воєнного стану необхідно творити майбутнє сьогодні, тому що розробка шляхів відбудови фінансової системи України – за молоддю! 
Пропонуємо приєднатися до нас та з користю провести час. Головне пам’ятай: як у грі, так і в реальності, твої можливості не мають меж!
Слідкуйте за анонсами. Приєднуйтеся – пограємо!

21.11.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©