Тренінг-зустріч: комунікації та навички успішного управлінця

Тренінг-зустріч: комунікації та навички успішного управлінця

До Дня студента Інститут управління та бізнес-освіти Державного університету економіки і технологій (ІУБО ДУЕТ) зустрічався зі своїми першокурсниками спеціальностей 028 «Менеджмент соціокультурної діяльності», 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг». 

Заступник голови РСС з питань медіа комунікацій, студентський куратор 1 курсу спеціальності «Менеджмент» Олена Познякова провела для першокурсників цікавий тренінг, присвячений комунікаціям та основним soft-skills успішного управлінця. Про терміни і формули студенти дізнаються під час навчання, а на зустрічі у неформальній атмосфері говорили про те, що на всі 100% є невід’ємною складовою успішного, впевненого у собі спеціаліста. Шукали відповіді на запитання: чим зацікавлюють маркетологи, чим заслуговують авторитет класні менеджери, що об’єднує усі управлінські спеціальності.

Продуктивну комунікацію у доброзичливій атмосфері було налагоджено з перших місяців навчання у ДУЕТ. Про це свідчать численні позитивні відгуки наших студентів-першокурсників (читайте на фото). До речі, на згадку про захід усі присутні отримали корпоративні футболки ДУЕТ, які люб'язно надала Профспілка металургів та гірників України.

18.11.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©