Живи граючи

Живи граючи

Вміти витрачати  гроші з розумом - ось яка навичка потрібна кожному з нас! Економічний інститут продовжує навчати фінансовій грамотністі своїх студентів. На гру були запрошені перший курс бакалаврів та молодших бакалаврів кафедр ОІОП та ФБС. 

Для кращого розуміння правил гри та допомоги учасникам у процесі її проведення була запрошена Ірина Коваленко. Саме вона є амбасадоркою фінансової просвіти, яка й запропонувала ДУЕТ навичковий симулятор «Життєвий капітал». Це повністю українське ноу-хау, яке навчить будь-кого грамотно распоряджатися своїми грошима.

До гри приєдналися також викладачі, це допомогло створити відчуття родинної атмосфери. Усі раніше здобуті знання в університеті студенти з гордістю використовували під час гри, таким чином показуючи своє сумлінне навчання. 

«Життєвий капітал» - це гра максимально наближена до реальності, у ній можна стати будь-ким: інвестором, бухгалтером або власником великої компанії. Головне пам’ятай: як у грі , так і в реальності твої можливості не мають меж!

16.11.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©