Зустріч з першокурсниками спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа, страхування»

Зустріч з першокурсниками спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа, страхування»

Нарешті!!! Довгоочікувана зустріч з першокурсниками спеціальностей «Облік і оподаткування» та «Фінанси, банківська справа, страхування» відбулася.

Гостинна атмосфера IT HUB ДУЕТ об’єднала першокурсників двох спеціальностей 071«Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа, страхування». Під час зібрання молодь вперше зустрілася з одногрупниками оф-лайн. Зустріч розпочалася із символічної посвяти та вручення корпоративних футболок рідного ДУЕТ. Від редакції всеукраїнської професійної газети «Все про бухгалтерський облік» першокурсники отримали як привітання, так і подарунок - методичні матеріали для підготовки до занять з дисципліни «Бухгалтерський облік».

Директор ННЕІ, Дутчак Р.Р. привітав студентів з отриманням нового статусу та початком нового етапу у їх житті, звернув увагу на особливості й переваги навчання в ДУЕТ, де впродовж студентства на них чекає безліч майстер-класів і фахових тренінгів  та можливості реалізувати свій творчий потенціал.

Із вітальним словом до першокурсників звернулися Руденко О.В. завідувачка кафедри обліку і оподаткування, Садовенко М.М. завідувачка кафедри фінансів, банківської справи та страхування, які ознайомили студентів з історією кафедр, зі складом науково-педагогічних працівників, представили кураторів груп. Пригадали, що знайомство відбулося ще за часів вступної кампанії завдяки тому, що науково-педагогічні працівники намагалися приділити увагу кожному абітурієнту, особисто інформували, супроводжували та консультували вступників. Також запевнили усіх присутніх студентів у правильності свого вибору, засвідчили важливість оволодіння знаннями за обраною спеціальністю.

Після знайомства з викладачами, студентів очікувала насичена програма: відвідування музею російсько-української війни; участь у цікавому флеш-мобі, який підготувала голова студентського самоврядування Надія Торгункова; солодощі та спілкування з одногрупниками.

Поділилися своїми враженнями першокурсники:

Дарья Якушева (гр.ФБС-22-1): Дуже радію, що сьогодні була чудова нагода познайомитися з колегами, з дуже приємним колективом викладачів кафедри «Фінанси, банківська справа та страхування»

Катерина Андрєєва (гр.ОіОп-22-1): Приємно, що в такий складний час, змогла зустрітися з одногрупниками та познайомитися з викладачами спеціальності «Облік і оподаткування».

Шановні першокурсники! Війна триває, але життя продовжується. Ми всі разом здолаємо всі перешкоди, адже маємо спільну ціль – процвітаюча Україна. І нині ви зробили впевнений і рішучий крок до неї! Нехай навчання буде натхненним і плідним, нові знайомства приємними, емоції незабутніми, а родина ДУЕТ – вашою назавжди!

03.11.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©