16 лютого успішно пройшли захист магістри спеціальності «Право»

16 лютого успішно пройшли захист магістри спеціальності «Право»

Про перебіг цієї важливої у житті кожного студента події розповідає
декан юридичного факультету К.П. Дацко:

— Це перший випуск магістрів на юридичному факультеті, які пройшли випробування зовнішнім незалежним оцінюванням після отримання освітнього ступеня бакалавра. І він пройшов успішно, адже актуальні правничі теми, які досліджували випускники спеціальності «Право», були поєднані із практичним досвідом наших студентів, які у своїй більшості вже мають досвід практичної роботи за фахом. Тому бажаю їм натхнення на подальший розвиток своєї правничої кар’єри, а також гармонії у професійному та особистому житті.

Доповнюють розповідь члени екзаменаційної комісії

О.А. Теличко, завідувач кафедри правового регулювання економіки:

— 16 лютого відбувся захист студентів-магістрів спеціальності 081 «Право». Для всіх нас це дуже очікувана подія. Нарешті ми випускаємо перших магістрів з права. Враження від захисту дуже позитивні, оскільки студенти показали високий рівень не лише теоретичних знань, здобутих за весь час навчання, а й реалізацію практичних навичок майбутніх фахівців у сфері права. Особливу гордість викликає той факт, що на теперішній час майже всі студенти працевлаштовані за фахом. Вони обіймають посади в різних сферах юридичної діяльності: державна виконавча служба, державна установа виконання покарань, державний реєстратор, юрисконсульт нашого навчального закладу, працівники юридичних фірм та адвокатських об’єднань. Хотілось би побажати їм творчого натхнення і високих злетів у професійній діяльності.

І.М. Міма, завідувач кафедри цивільного та трудового права:

— За результатами публічного захисту на юридичному факультеті перших магістерських робіт зі спеціальності 081 «Право» зазначу наступні позитивні моменти:
— високий рівень готовності до публічного захисту магістерських робіт і здобувачів вищої освіти на другому (магістерському) рівні зі спеціальності 081 «Право»;
— наявність цікавих ідей і шляхів вирішення проблемних аспектів у правовому регулюванні суспільних відносин відповідно до актуальних тем, обраних здобувачами до дослідження;
— переконливі висновки з результатів дослідження, які базуються не тільки на теоретичній базі, а й на практичному досвіді здобувача;
— наявність у здобувачів апробації результатів дослідження на міжнародних науково-практичних конференціях, що підвищує рівень, отриманих результатів магістерської роботи.

Про захист дипломних робіт розповідають студентки

 Аліна Іванова: «Під час захисту магістерської дипломної роботи було присутнє почуття гордості, що студенти нашої групи є першими магістрами права в Криворізькому економічному інституті. Перебувала я в піднесеному настрої у зв’язку із завершальним етапом студентського життя. Після захисту магістерської дипломної роботи з’явилося відчуття легкості, ніби за спиною виросли крила. Незважаючи на усі позитивні емоції, було присутнє і почуття жалю за студентськими роками, які вже минули…»

Дарія Іванова: «Нарешті відбувся довгоочікуваний захист магістерських дипломних робіт, який є підсумком навчання за всі 5 з половиною років. Тепер можна впевнено сказати, що ми є магістрами з права, що підтверджується нашими дипломами, які відкривають нам широкі можливості та перспективи кар’єрного розвитку в галузі права. Хочу висловити подяку всім нашим викладачам, бажаю успіху та реалізації у професії одногрупникам».

25.02.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©