У гуртожиток ДУЕТ з допомогою для переселенців завітали представники церкви.

У гуртожиток ДУЕТ з допомогою для переселенців завітали представники церкви.

Церква завжди на боці нужденних

Храм Ікони Божої Матері "Всім скорботним Радість" Української православної церкви продовжує вже традиційну допомогу усім людям, які  були вимушені покинути рідні міста і села у пошуках безпечного місця проживання. Благодійність не оминула й гуртожиток № 2.

Небайдужі криворіжці, а також працівники «Криворізького залізорудного комбінату» разом з представниками храму зібрали одяг для переселенців. Така допомога зараз важлива, адже люди, тікаючи від війни, не встигають взяти з собою навіть найнеобхіднішого. Та не лише одягу потребують мешканці гуртожитку.

Ієрей, отець Вадим зауважив: «Зараз усім нам потрібна духовна підтримка. Мешканці гуртожитку просять молитися за них та їхніх рідних, які залишилися на окупованих територіях. Церква завжди була та буде прихистком, та місцем для відкриття свого серця та душі. Під час кожного нашого візиту ми складаємо списки імен, які зачитуємо під час служби».

Прихожани церкви продовжують збирати допомогу для переселенців, наступного разу планують передати продукти тривалого зберігання.

15.08.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©