Студентка ДУЕТ отримала муніципальну стипендію!

Студентка ДУЕТ отримала муніципальну стипендію!

До Дня молоді у місті відбувся урочистий прийом, на якому нагороди від імені в.о. міського голови Юрія Вілкула отримали активні та творчі криворіжці. Серед 200 найкращих і наша третьокурсниця, студентка спеціальності 291 "Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студіїНадія Торгунакова.

Перший заступник мера Євген Удод привітав усіх учасників заходу та підкреслив, що він, разом з в.о міського голови Юрієм Вілкулом, пишається криворізькою молоддю, яка не тільки віддано боронить нашу країну💙💛, але й не забуває підкорювати наукові та спортивні вершини.

Кожного року 200 найталановитіших представників молоді нашого міста отримують відзнаки Криворізького міського голови за видатні досягнення в різноманітних галузях, а також іменні стипендії Г. Гутовського, О. Поля, В. Бизова, В. Гурова. 

Пишаємося нашою студенткою🤗, яка не лише відмінно навчається, але й бере активну участь у житті університету. Після вручення Надія поділилася своїми враженнями:

💬«Прийом пройшов на вищому рівні. Було приємно побачити багато людей, які не дивлячись на ситуацію в країні, продовжують розвивати наше місто та просувати наукову галузь. Мені дуже пощастило бути одним зі стипендіатів імені В. Бизова! За це я безмежно вдячна ДУЕТ, який надає нам такі можливості. Отриману суму планую витратити на подальше навчання, а саме здобуття  другої вищої освіти».

Вітаємо нашу стипендіатку та бажаємо подальших наукових досягнень!Нехай відзнака стане стимулом на майбутнє!

12.08.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©