Відкрита зустріч «Kryvyi Rih GREEN Strategy»

Відкрита зустріч «Kryvyi Rih GREEN Strategy»

Відкрита зустріч з підготовки до Третього Міжнародного Форуму «Kryvyi Rih GREEN Strategy» - це доступний широкій спільноті майданчик для обговорення і підготовки до експертного форуму з питань захисту довкілля промислових міст

Захід відбувся 18 лютого в IT-HUB (coworking) Криворізького економічного інституту
за адресою: пл. Визволення, 2.

До участі були запрошені всі небайдужі до стану довкілля у Кривому Розі та в інших промислових містах України. На порядок денний виносилися такі питання для обговорення:

 *Екологічні податки 2020: європейська модель чи тиск на бізнес? Формування рентної шкали для промислових підприємств – чи може це питання допомогти довкіллю?

*Реформа екологічного контролю: чи вирішує вона проблеми захисту довкілля?

*Пил – як невід'ємний чинник забруднення урбоекосистем промислових міст України.

*Екологічний моніторинг як головний чинник контролю промислового впливу підприємств.

*Проблема шахтних вод у Кривбасі: чи є на дія на зміни?

Розповідає модератор Ганна Штонда:

- 18 лютого пройшла відкрита зустріч з підготовки до Третього Міжнародного екологічного форуму «Кривий Ріг: зелена стратегія». Це великий майданчик для обговорення, який ми провели з небайдужими містянами, представниками громадськості, екологами міста, громадськими спілками, такими як: «Екологічна рада Криворіжжя», «Громадська екологічна платформа», членами бюро «Екозахист» і депутатами міськради.

З першого питання «Екологічні податки» виступав еколог та координатор громадської спілки «Громадська екологічна платформа» Олександр Скакальський.

З другого питання виступив заступник голови громадської спілки «Екологічна рада Криворіжжя», член організаційного комітету Міжнародного екологічного форуму «Зелена стратегія» Едуард Горьовий. Він виступав і з четвертого питання стосовно шахтних вод.

З третього питання «Екологічний моніторинг» виступав еколог Євген Нагорний.

- В цілому, варто акцентувати увагу на тому, що це відбулася саме відкрита зустріч. На жаль, на сам форум зможуть потрапити не всі бажаючі. Це буде виключно експертна зустріч. Скажімо так, зробивши роботу над помилками минулих років, ми вирішили зустрітися із криворіжцями, небайдужими містянами, з громадськістю міста, аби обговорити шляхи вирішення усіх наболілих екологічних проблем, - сказала модератор відкритої зустрічі з підготовки до третього Міжнародного екологічного форуму  «Kryvyi Rih GREEN Strategy» Ганна Штонда.

19.02.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©