Удачі і нових звершень!

Удачі і нових звершень! Відбувається захист дипломних робіт. Позаду лишаються хвилювання, а попереду постають нові можливості й відкриваються нові горизонти для наших студентів. Викладачі щиро вітають їх із закінченням нашого закладу вищої освіти і бажають високих злетів у професійній діяльності. — Удачі і нових звершень! – бажають вони.

Про захист дипломних робіт розповідають члени екзаменаційної комісії

Ірина Петрівна Васильчук, професор:

— Захист студентів-магістрів, які презентували свої роботи, пройшов добре. Тематика їх робіт доволі актуальна: розглядалися питання фінансової безпеки підприємств, фінансового контролінгу, вдосконалення управління оборотними активами. Розглядалися сучасні питання із соціального захисту, соціального забезпечення. Цікавими були роботи, які аналізували діяльність і фінансування малих підприємств в Україні і приклади із порівнянням фінансування з аналогічних зарубіжних підприємств. Студенти представили доволі змістовні доповіді, грамотно відповідали на питання. У нас захищались 11 студентів-магістрів: «трійок» немає, «п’ятірки» отримали Наталя Вовненко, Олександра Лісовенко і Владислав Мурашко. Всі інші мають «четвірки».

Червоні дипломи отримають В.Мурашко і Н.Вовненко. В цілому, екзаменаційна комісія задоволена результатами і відзначає достатньо високий рівень відповідей студентів.

 

Вітає магістрів доцент Марина Михайлівна Садовенко:

— З успішним захистом диплома! Гордіться собою, відчуйте умиротвореність і полегшення на душі, ставте для себе нові цілі й сміливо рухайтесь до них! Ви – кращі! НАРХОЗ — forever and ever!

На фото: наша гордість.

Про захист студентів розповідає професор, д.пед.н.
Ганна Іллівна Матукова:

— 15 лютого відбувся захист студентів спеціальності «Менеджмент». На захисті був присутній керуючий структури контролінгу та зовнішніх зв’язків «АрселорМіттал Кривий Ріг» Юрій Олексійович Радько. (Це колишній наш студент, відмінник, який сьогодні обіймає дуже високу посаду). Він відзначив високу якість дипломних робіт, грунтовні відповіді наших студентів. Особливо йому сподобався захист Мар’яни Орлової. Тема її роботи, що стосувалася витрат підприємства, була повністю розкрита, був здійснений глибокий аналіз господарсько-економічної діяльності, визначені резерви. Експерти були дуже задоволені її відповіддю.

Глибоко розкрила тему своєї дипломної роботи Вікторія Гліньова. Її наукова робота торкалася кадрової політики підприємства в контексті стратегічного розвитку. Нею було запропоновано цілий механізм удосконалення роботи з розширення контексту функцій персоналу підприємств гірничо-збагачувальної галузі, були визначені резерви та представлено економічний ефект від упровадження цього механізму. Наступна дипломна робота, яку презентувала студентка Анастасія Висоцька, торкалася ресурсозбереження підприємств. Робота була гідно оцінена – на «відмінно». Також відмінною була дипломна робота Тетяни Мариненко, яка присвятила її ефективності роботи підприємств, якості персоналу. Нею був зроблений глибокий аналіз господарської діяльності підприємства.

Зовнішній експерт відзначив глибину вивчення проблеми, ґрунтовні відповіді студентів, високу підготовленість їх до захисту і побажав наснаги та досягнення висот в управлінні та формуванні механізмів і програм на підприємствах після закінчення закладу вищої освіти.

Вітає студентів доцент Світлана Іванівна Мацюра:

— Щирі вітання випускникам спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» і 051 «Економіка» надсилає колектив кафедри економіки та підприємництва. Бажаємо у складному, але такому цікавому житті знайти свій вектор руху, бути корисними суспільству та мати від цього задоволення. Натхнення Вам для цього, життєлюбства, впевненості у власному потенціалі та бажання його реалізувати.

21.02.2019
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©