Сильні презентації від Дмитра Макарова

Сильні презентації від Дмитра Макарова

«Криворізька фундація майбутнього» минулого суботнього вечора провела в ІТ-хаб коворкінг Криворізького економічного інституту дуже корисний і цікавий захід, на яку був запрошений Дмитро Макаров, інформаційний дизайнер, засновник студії дизайну презентацій Present Perfect Studio

Бажаючих послухати лекцію було багато, адже слухачі хотіли навчитися якісно готувати презентації та вміти цікаво розповідати про свої ідеї. Питання ставилися прості: що зробити для спрощення змісту презентації? де розмістити інформаційний блок? як підібрати вдалі фото? та ін. Отримані на лекції знання дуже знадобляться для молодих людей, які хочуть використовувати їх у своїй роботі.

Розпочала зустріч Олена Лещенко, директор громадської організації «Криворізька фундація майбутнього»:

- Уже декілька тижнів поспіль у нас проводяться заходи на базі «Криворізької фундації майбутнього» і ІТ-хаб коворкінг Криворізького економічного інституту. Ми розуміємо, що це важлива складова для того, щоб розвивати нашу громаду і щоб наше місто ставало кращим. Ми запросили поділитися своїми знаннями майстра міжнародного рівня Дмитра Макарова. Сам він із Харкова, працює з великими бізнес-компаніями і за кордоном.  Дуже важливо давати можливості для розвитку громади і вагомою складовою цього процесу є навчання. Тому «Криворізька фундація майбутнього» й організовує в місті семінари та тренінги кращих коучів не тільки з України, а і Європи. Сьогодні лектор школи «Багаж», розробник проєктів для Parimatch, NIX Solutions, Altexsoft, MOYO, Велопланета, Philip Morris, Lekorna Дмитро Макаров ознайомив криворіжців з тим, як готувати сильні презентації, які сприятимуть ефективній комунікації з адресатами.


Говорить Катерина Лозівець, голова ради студентського самоврядування КЕІ, студентка 4-го курсу (спеціальність «Публічне управління та адміністрування»):

- Я ще й студентка Школи муніципального лідерства, це також проект «Криворізької фундації майбутнього». В рамках цього проекту нас запросили на тренінг щодо презентації. Я вважаю, що це дуже актуальні й корисні знання на теперішній момент – саме виступи і презентація, яка буде говорити замість тебе і доповнюватиме тебе. Те, що говорить спікер, ці знання дуже цікаві й інформативні. До того ж лектор дуже цікаво розповідає. Записуєш за ним слова і фрази, щоб розуміти для себе краще. Я впевнена, що це мені і зараз, і надалі знадобиться.

- Для мене лекція була дуже цікавою. Я, чесно сказати, коли сюди йшов, чекав меншого, але коли почав слухати лектора, мене це дуже зацікавило. Зрозумів: мені це потрібно. Я навчаюсь у Криворізькому національному університтеті і серед наших викладчів дуже вітається те, коли студенти роблять презентації і захищають свої курсові роботи та дипломну. Тим не менше хочу сказати, що ці презентації, як я тепер бачу, просто жахливі в тому плані, що коли читаєш текст, який проєктується на екран (і ти просто читаєш його), то слухати і читати одночасно не виходить. Якщо викладач прогресивний, він це розуміє. Я думаю, багато людей, які сьоьгодні присутні тут, використають отримані знання у своїй роботі, бізнесі і т.ін. Можливо, якщо я буду гарно навчатися і в мене будуть великі амбіції після випуску, я буду використовувати у своєму подальшому житті ці знання, - говорить Олександр Петришин, студент 4-го курсу КНУ (спеціальність «Економіка підприємств»).

Свою думку висловлює Максим Поляков, власник будівельної компанії:

- Я займаюсь бізнесом. Я раніше звертався до організації, щоб мене в «Криворізькій фундації майбутнього» інформували про презентації, які відбуваються у нас в місті. І отримавши інформацію, я прийшов, щоб послухати відомого лектора Дмитра Макарова.  Вона для нас усіх дуже корисна, адже зараз весь бізнес цифрується і зайвим знання не буде. Тим більше зараз, адже за знання доводиться платити, або десь їхати на консультації, а тут, в нашому місті, відбуваються такі заходи. Я бачу, що презентація дуже сильно рухає торгівлю, тому що клієнт став дуже вимогливим, тож хочеться все побачити наочно. Отримані знання мені в цьому допоможуть.

 

Увага!

22 лютого о 16:00 год. відбудеться зустріч із Олександром Хомою, який розповість про три віки лідерства. Захід відбудеться на базі кафе «Криворізька фундація майбутнього».

16.02.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©