Обговорення ОПП "ПУА" 27.06.2022 11:00

Обговорення ОПП "ПУА" 27.06.2022 11:00

27 червня 2022 року о 11.00 і застосування сервісу інтернет-конференцій на платформі ZOOM відбулась відкрита зустріч членів проектних груп освітньої програми підготовки (далі - ОПП) здобувачів вищої освіти на першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування» Державного університету економіки і технологій (далі – ДУЕТ) зі стейкхолдерами для обговорення актуальності та змісту вказаних освітніх програм підготовки фахівців в галузі публічного управління. Модератором заходу була д.е.н., професор Ірина Васильчук.

Від закладу вищої освіти в роботі заходу взяли участь керівники та члени проектних груп:

- Валентин Орлов - к.н.держ.упр., доцент, в.о. проректора з науково-педагогічної та виховної роботи Державного університету економіки і
технологій

- Ганна Коваль - д.н.держ.упр., професор кафедри права і публічного управління та адміністрування ДУЕТ.

- Ірина Міма - к.ю.н., доцент, в.о. завідувача кафедри права і публічного управління та адміністрування ДУЕТ.

- Роман Шляхтич - к.іст.н., доцент, в.л. декана юридичного факультету ДУЕТ.

- Марина Волікова - к.пед.н., доцент кафедри права і публічного управління та адміністрування ДУЕТ.

- Аліна Кузьмич - асистент кафедри права і публічного управління та адміністрування ДУЕТ.

Серед запрошених стейкхолдерів на зустрічі були присутні знані в місті управлінці-практики, які взяли активну участь в обговоренні ОПП, а саме:

- Вікторія Полякова – головний спеціаліст відділу дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти, виховної роботи та охорони дитинства Департаменту освіти і науки Криворізької міської ради;

- Анастасія Давидова – заступник голови Покровської районної в місті Кривому Розі ради з питань діяльності виконавчих органів;

 - Станіслав Моргач – головний спеціаліст відділу інформаційної політики та звʼязків з громадськістю Криворізької районної державної адміністрації.

- Катерина Лозівець – в.о. керівника Центру студентських комунікацій Державного університету економіки і технологій.

Присутні високо оцінили змістовне наповнення та практичну значущість запропонованих до обговорення ОПП.

Свої відгуки щодо якості освіти в університеті та запропонованих до обговорення ОПП висловили і безпосередній отримувач освітніх послуг - здобувач вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» ІІ курсу Віталій Шишарін.

За результатами обговорення ОПП було висловлено ряд пропозицій щодо підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти на першому та другому рівнях вищої освіти за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», які обов’язково будуть враховані в ході подальшої роботи проектних груп з підготовки ОПП.

28.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©