Обговорення ОП 081 Право

Обговорення ОП 081 Право

27 червня 2022 року о 16.00 і застосування сервісу інтернет-конференцій на платформі ZOOM відбулась відкрита зустріч членів проектних груп освітньої програми підготовки (далі - ОПП) здобувачів вищої освіти на початковому (короткий цикл), першому (бакалаврському) та другому (магістерському) рівнях вищої освіти за спеціальністю 081 «Право» Державного університету економіки і технологій (далі – ДУЕТ) зі стейкхолдерами для обговорення актуальності та змісту вказаних освітніх програм підготовки фахівців в галузі права. Модератором заходу була д.е.н., професор Ірина Васильчук.

Від закладу вищої освіти в роботі заходу взяли участь керівники та члени проектних груп:

- Ірина Міма - к.ю.н., доцент, в.о. завідувача кафедри права і публічного управління та адміністрування ДУЕТ,

- Марія Золотарьова - к.ю.н., асистент кафедри правового регулювання економіки ДУЕТ,

- Оксана Теличко, к.ю.н., доцент, в.о. завідувача кафедри правового регулювання економіки ДУЕТ,

- Владислав Ямковий, к.ю.н., доцент, доцент кафедри права і публічного управління та адміністрування ДУЕТ, а також в.о. декана юридичного факультету - кандидат історичних наук, доцент, Роман Шляхтич.

Серед запрошених стейкхолдерів на зустрічі були присутні знані в місті юристи-практики, які взяли активну участь в обговоренні ОПП, а саме:

- Наталія Радіонова, адвокат, медіатор проекту "Відновне правосуддя для неповнолітніх", сертифікований експерт громадськості з проведення спільних з Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини розслідувань порушень прав людини в місцях несвободи або допущених органами правопорядку, членкиня ГО "Асоціація жінок - юристок України «Юрфем»;

- Артем Положешний, адвокат, завідуючий сектором «Криворізьке бюро правової допомоги N2»;

Мартинов- Віталій Мартинов, Начальник відділу загального правового забезпечення адміністрації з правових питань ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг».

- Григорій Гольчановський, адвокат, арбітражний керуючий, член Комітету Національної асоціації адвокатів України з питань банкрутства; член Всеукраїнської громадської організації «Асоціація правників України», член Національної асоціації арбітражних керуючих України.

Присутні високо оцінили змістовне наповнення та практичну значущість запропонованих до обговорення ОПП.

НеодничаСвої відгуки щодо якості освіти в університеті та запропонованих до обговорення ОПП висловили і безпосередні отримувачі освітніх послуг - студенти спеціальності «Право» з різних курсів та рівнів вищої освіти: Владислав Бесарабчик, студент 2 курсу гр. ПР-20, Катерина Сойко, студентка 1 курсу гр. ПР-21-1мб, Анна Неоднича, студентка 4 курсу гр. ПР-18.

За результатами обговорення ОПП було висловлено ряд пропозицій щодо підвищення якості підготовки здобувачів вищої освіти на початковому, першому та другому рівнях вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», які обов’язково будуть враховані в ході подальшої роботи проектних груп з підготовки ОПП.

28.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©