Про мисливство і мисливців Криворіжжя

Про мисливство і мисливців Криворіжжя

12 лютого у грин-хабі Криворізького економічного інституту (вул. Медична, 16) відбулася презентація книги Андрія Абіна "Байки на привалі"

Представила гостя помічник директора зі зв'язків із громадськістю Катерина Слюсаренко. Вона розповіла про те, що в нашому місті діє Всеукраїнське товариство мисливців та рибалок. Його очолює Леонід Петров, прес-секретарем організації є Андрій Абін.

- Презентація книги проводиться вперше у Криворізькому економічному інституті, - говорить автор. - Я радий, що на цю зустріч зібралося багато людей: моїх друзів, мисливців, співробітників КЕІ.

А.Абін розповів про історію створення товариства, його завдання і мету. Товариству вже близько ста років, і в Кривому Розі воно існує давно. До Криворізької мисливської організації належить декілька тисяч криворіжців. Основне завдання організації – оберігати природу, зробити полювання організованим і щоб воно існувало у рамках діючого закону. І, головне, підтримувати біорозмаїття, тобто організовувати роботу з біотехнією. Це заходи, які спрямовані на підгодівлю у зимовий час тварин, будівлю годівниць для птахів і т.п.

У нашому місті є представники Всеукраїнської асоціації мисливців і користувачів мисливських угідь. Ця відносно молода громадська організація існує для того, щоб протидіяти руйнуванню мисливських господарств України.

Наприкінці зустрічі слухачі подякували гостю за цікаву розмову і мали можливість придбати книгу.

Фото Олександри Мар’янченко.

12.02.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©