Європейський досвід навчання у ДУЕТ

Європейський досвід навчання у ДУЕТ

За підтримки Гуманітарно-Природничого Університету імені Яна Длугоша (Польща) була створена програма міжнародного стажування.  Наші студенти мають змогу не лише вдосконалювати свої професійні навички, а й вчити нову для себе мову.

Юлія Бурей, студентка 1 курсу спеціальності 122 «Комп’ютерні науки», вже три місяці дистанційно навчається за програмою семестрового академічного обміну в польському виші. Дівчина вже склала перші враження і ділиться ними з нами:

      1. Викладачі неймовірні! Це люди які захоплюються своєю справою. Що стосується лекцій, то якщо матеріал тобі не зрозумілий, вони з легкістю можуть пояснити його англійською. Також відчувалась їхня підтримка в ситуації з війною в Україні.

     2. Стосовно навантаження, то в польському університеті мені було трішки складніше вчитися, ніж в українському, але причина цьому – дистанційне навчання, оскільки в мене не було можливості поїхати в Ченстохову.

      3. Програма навчання має доволі гарну структуру, теми послідовно переплітаються одна з одною, що дає можливість краще зрозуміти поданий матеріал.

В цілому, я дуже задоволена цією програмою та можу рекомендувати її всім, хто хоче отримати крутий досвід навчання в іноземному ВНЗ.

04.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©