Від коледжу до університету - один крок!

Від коледжу до університету - один крок!

Чи зупинишся ти на досягнутому, завершивши навчання у коледжі? 

Дуже часто певні сумніви щодо продовження навчання і вступу до університету виникають через, здавалось би, банальну річ – брак інформації. 

Аби молодь не згаяла своїх можливостей, у Державному університеті економіки та технологій проводять зустрічі з випускниками коледжів, на яких розбирають переваги навчання в університеті, деталі вступу, а також відповідають на всі запитання потенційних абітурієнтів.

Одну з таких ознайомчих зустрічей провели для студентів-випускників спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» відокремленого структурного підрозділу «Криворізький фаховий коледж Державного університету економіки і технологій»

Викладачі кафедри фінансів, банківської справи та страхування ДУЕТ розповіли про кафедру, її історію, персонал та переваги навчання спеціальності для випускників коледжу. Молодь також зацікавив зміст основних навчальних програм на бакалаврському та магістерському рівнях, дисципліни, що вивчаються, основні навчальні компетентності та програмні результати навчання. 

Батьки випускників коледжу, які приєдналися до зустрічі, традиційно найбільше запитували про  перспективи працевлаштування та посади, які можуть обіймати майбутні бакалаври та магістри. Перевага ДУЕТ у тому, що університет має розвинені партнерські відносини з великими підприємствами міста, завдяки чому у студентів є можливість після завершення навчання знайти роботу у Кривому Розі.

Для мотивації молоді завжди важливо чути приклади успішних історій. Тому під час таких ознайомчих бесід викладі ДУЕТ завжди намагаються згадати про найвідоміших випускників кафедри, яких є чимало.

Головний посил зустрічі – попри складні для країни часи необхідно продовжувати навчання, отримувати нові знання, будувати своє майбутнє в Україні і рідному місті. 

Чекаємо майбутніх студентів – випускників коледжу!

03.06.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©