Що таке нетворкінг, як його налагодити та отримати від нього задоволення?

Що таке нетворкінг, як його налагодити та отримати від нього задоволення?

На минулих вебінарах ми вже вчилися комунікації, але студенти ДУЕТ прагнуть постійно вдосконалювати навички!! Вміти почувати себе комфортно в будь-якій компанії та встановлювати зв'язки з партнерами - ось чого справді хочуть наші студенти. Тому ми не змогли не звернутися за допомогою до нашої спікерки Марії Головань, яка за час своєї професійної діяльності навчилася знаходити підхід фактично до кожного.

На початку вебінару серед слухачів було проведено опитування для формування стратегії нетворкінгу. Важливо зрозуміти хто є твоїм оточенням, які в тебе взаємини з цими людьми та чого не вистачає для кращого взаєморозуміння.  Вченими підтверджено, що окрема людина може стабільно підтримувати зв'язки з 150 особами. Проте близьке оточення складається лише з 5-7 друзів. Це стало зрозуміло завдяки колам Данбара, з якими познайомила нас Марія Головань.

Не забуваємо і про самопрезентацію. Адже вона є ключовою навичкою! В першу чергу завжди звертають увагу на твою поведінку на івенті. Як каже спікерка, ті люди, які запізнюються або взагалі не залишаються на afterparty, у майбутньому можуть відчувати себе "не у своїй тарілці". А вже після цього, співрозмовники зацікавлюються особистістю. Наприклад, під час розмови, або при elevator speech (короткої розповіді про продукт) вони можуть побачити у тобі цікавого оповідача.

Виступати публічно потрібно не лише задля підвищення навичок та переборення страху, а також для нових знайомств. Таким чином ви нагадуйте про себе як особистість та свою можливість бути комусь корисним. Дякуємо спікерці за цікавий вебінар, в якому ми отримали такі потрібні для нас поради!

31.05.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©