⏰Як керувати часом або, як модно казати, володіти техніками тайм-менеджменту

⏰Як керувати часом або, як модно казати, володіти техніками тайм-менеджменту

Так складно вмістити усі задачі в один день? Багато планів, а у добі лише 24 години? Встигнути все здається неможливим? А ось наша спікерка Марія Головань все встигає, ще й знаходить час поділитися своїм досвідом зі слухачами ДУЕТ! Тому на вебінарі про тайм-менеджмент було розглянуто що та як саме заважає нам все встигати.

👉І найперший пункт у нашому списку займають біоритми. На перший погляд зовсім непотрібні, але важливі процеси. Наш мозок разом з усім організмом не може працювати однаково весь день. Але в окремі проміжки часу фізична або розумова діяльність має максимальну активність. Наприклад, готуватися до іспиту краще з 6:00 до 12:00 ранку, а вивчати матеріал на довгий термін - з 13:00 до 16:00. 

✅Краще зрозуміти себе та принципи  планування нам допоможуть також піраміда Франкліна та матриця Ейзенхауера. Головна ціль піраміди - полегшити та спланувати шлях до цілі. Для цього кожен день потрібно робити хоча б один крок до майбутнього, починаючи з плану на день і закінчуючи більш глобальними потребами. 

Матриця ж, у свою чергу, допомагає розібрати завдання за терміновістю та важливістю, що зробить день менш навантаженим. Таке планування допоможе уникнути зайвих термінових завдань, і ви будете виконувати лише ті, які мозок сприймає як важливі.

Дякуємо нашій спікерці за цікавий вебінар! Тепер ми зрозуміли, що встигати все не тільки можливо, а й зовсім не так складно як здавалося. Вчора - це мрія, сьогодні - ціль, а завтра - реальність!

30.05.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©