🎉ДУЕТ вітає наш рідний Кривий Ріг з Днем народження!

🎉ДУЕТ вітає наш рідний Кривий Ріг з Днем народження!

Сталеве серце України, місто довжиною в життя та перлина держави. За цими словами, навіть не вказуючи назви міста, кожен криворіжець зрозуміє  про яке саме місто йдеться. 

Кривий Ріг – місто, в якому на роботу чи навчання можна їхати дві години і місто, в якому заходячи в метро, ти опиняєшся в швидкісному трамваї, а також місто, яке відоме своїми червоними горобцями і глибокими кар’єрами. Про «суворість» і водночас талановитість наших людей знають далеко за межами Кривого Рогу. Поєднувати в собі непоєднуване – в цьому наша «фішка» і наша головна сила.

Ми любимо це місто у будь - яких його проявах. Ми намагаємося зробити його кращим, ми навчаємося і працюємо, аби місто стало найуспішнішим та найкомфортнішим. 

Ми, молодь та науковці Державного університету економіки та технологій, бачимо великий потенціал Кривого Рогу. Всі наші великі і маленькі здобутки ми присвячуємо тобі, місту, в якому бачимо своє майбутнє. Ми прославляємо Кривий Ріг на міжнародних конкурсах і наукових конференціях, ми проходимо стажування закордоном і повертаємося до Кривого Рогу, з новими знаннями та бажанням застосувати свої навички саме тут. 

💙💛Закінчиться війна, ми переможемо, і обов’язково відсвяткуємо разом ще багато твоїх річниць! Сьогодні ж приєднуємося до численних привітань і бажаємо Кривому Рогу процвітання, розбудови і лише «рівних» новин і подій. З 247-м Днем народження, Кривий Ріг!

28.05.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©