ДУЕТ вітає з Днем банківського працівника!

ДУЕТ вітає з Днем банківського працівника!

Кожного року 20 травня відзначається День банківського працівника України. Це професійне свято всіх банківських службовців.

З’явилося воно відповідно до указу президента України №316/2004 № «Про День банківських працівників» від 6 березня 2004 року. У такий спосіб було підкреслено важливу роль працівників банківської сфери у розвитку економіки нашої країни та забезпечення її фінансової стабільності. 

В цей день своє професійне свято відзначають усі працівники банківської системи: касири, бухгалтери, кредитні фахівці, менеджери, економісти, страхові агенти та всі інші, дотичні до банківської діяльності.

Як відомо, є професії, які формують основу добробуту країни, її фундамент. Банківський працівник одна з них. І в непростих військових умовах банківська система України гідно витримала неочікуваний удар, змогла налагодити безперебійну роботу, своєчасний оборот грошей, поповнення банкоматів, здійснення переказів та доставку пенсій і соціальних виплат навіть на території військових дій, що не допустило паніку на фінансових ринках. В умовах війни багато банківських співробітників перейшли на роботу в дистанційному режимі та змогли забезпечити належне виконання своїх функцій. Клієнти банків продовжили отримувати якісні онлайн - послуги, зокрема і завдяки наявності мобільних банківських додатків (on-line banking). 

Слід відмітити й ініціативу з організації централізованого збору коштів на допомогу нашим військовим. Нацбанк та інші українські банки показали зразкову стійкість та ліквідність в умовах війни і це допомогло українській фінансовій системі втриматися в екстремальних умовах. Стабільність банківської системи виступила складовою інституційної спроможності держави, що є запорукою нашої перемоги над ворогом.

В цей святковий день хочемо висловити слова вдячності всім банківським працівникам-майстрам грошових відносин. Хочемо підкреслити, що від вас залежить стабільність наших вкладень і фондів, безперебійна робота економіки та бізнесу, фінансування військових і соціальних потреб, ваша праця непомітна саме від того, що ви працюєте як злагоджений механізм навіть у форс- мажорних обставинах.

Колектив кафедри фінансів, банківської справи та страхування ДУЕТ висловлює щирі вітання з Днем банківського працівника всім, хто належить до цієї професійної сфери. Бажаємо вам здоров'я і сімейного добробуту, фінансової стабільності, професійних і особистих успіхів, а всім нам мирного неба та якнайшвидшої перемоги.

Все буде Україна!

20.05.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©