Подолання стресу та тривоги в особливих умовах

Подолання стресу та тривоги в особливих умовах

Останнім часом українці перебувають у стані постійного страху та стресу через війну. Психологи стверджують, що треба не боятися своїх емоцій, а навпаки вчитися долати їх. На вебінарі були запропоновані техніки подолання негативних настроїв через занурення у власну підсвідомість.

Наша спікерка - Яновська Лілія Віттіславівна, психолог-практик, викладач психології. 5 років викладає авторські курси: «Використання метафоричних асоціативних карт та казкотерапії у роботі психолога» та «Робота з клієнтом у кризовій ситуації у екзистенційному та когнітивному напрямах». 

Серед технік були запропоновані такі варіанти як "машина часу" та "портрет страху". Завдяки метафоричним асоціативним картам, слухачі подорожували до того моменту, коли вони були у стані спокою та насолоджувалися життям. Важливою частиною практики було заглиблення в свою свідомість та діалог з психологом. Проговорюючи свої відчуття ми відпускаємо негативні емоції та фокусуємося на окремій ситуації. Також важливу роль відіграють кольори, особливо під час виконання арттехнік. Зміна відтінку, палітри впливає на наше сприйняття малюнку.

Щиро дякуємо спікеру за практичний вебінар на якому ми мали змогу відійти від реальності та відчути себе краще!

07.05.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©