Трудові відносини. Які права ми маємо?

Трудові відносини. Які права ми маємо?

Важливим питанням для будь-якого громадянина є його права та обов'язки. Вже зараз ми маємо розуміти як захищати себе та свою працю. Нагода розібратися в особливостях вирішення цивільних справ, що виникають з трудових відносин випала нашим студентам та викладачам під час вебінару. Як це краще зробити та чим тут допоможе держава?

Відповідь на ці питання дав наш спікер - Ямковий Владислав Іванович, адвокат, кандидат юридичних наук, доцент, член Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Дніпропетровської області, доцент кафедри права і публічного управління та адміністрування Державного університету економіки і технологій. Він проаналізував судову та цивільну юрисдикцію з трудових питань, а також допоміг розглянути окремі практичні ситуації. Наприклад, коли вам нарахували більше або менше зарплатні - винен роботодавець, судова влада в такому випадку буде на стороні працівника.

Статті Конституції завжди стоять на захисті своїх громадян, тому дуже важливими у будь-якій ситуації є строки: подання, відповіді, правопорушення. Окрім цього, важливим документом є трудовий договір, який має свої особливості і під час воєнного стану. Окремим пунктом були розглянуті питання роботи, оплати та умов праці у цей період.

Дуже вдячні спікеру за зміну погляду на трудові відносини! Тепер не будемо зволікати, якщо порушать наші права!

29.04.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©