ДУЕТ запускає БЕЗКОШТОВНИЙ інтенсив з історії «Прокачай» себе перед складанням мультипредметного тесту

ДУЕТ запускає БЕЗКОШТОВНИЙ інтенсив з історії   «Прокачай» себе перед складанням мультипредметного тесту

Доброго вечора, ми з України. Сьогодні це не просто слова - це ціла філософія. І одним з елементів її виступає українська історія, українська культура та українська ідентичність. А отже, знання власної історії є надзвичайно важливим.

У 2022 році для вступу у будь-який виш України необхідним є складання мультипредметного тесту.  Ми пропонуємо вам БЕЗКОШТОВНИЙ історичний інтенсив, тобто підготовку, до складання компоненту з історії України.

Також в ДУЕТ з цього року можна вступити і навчатись за освітньою програмою «Середня освіта (історія, правознавство)». Ми надаємо вам можливість в гарній компанії та невимушеній атмосфері швидко і якісно пройти 13 тем з історії України, які будуть представлені у цьогорічному тестуванні. Всім слухачам, які повністю прослухають курс, додатково будуть надані методичні матеріали щодо підготовки до тесту, а також авторські презентації викладачів курсу.

Тривалість навчання - 7 тижнів

Початок - 10 травня 2022 року.

Групи формуються до 06 травня включно.

Розклад занять - два рази на тиждень – вівторок, четвер, після 16.00.

Місце проведення занять – сучасний простір для навчання та комунікацій ІT Hub Coworking, адреса – Кривий Ріг, площа Визволення, 2

Форма проведення – очна та дистанційна (Microsoft Teams)

Вартість – безкоштовно

Реєстрація – заповніть форму далі.

https://docs.google.com/forms/d/1Onx6oYeOZrKtxIym2v-Hj35AfkEWpx37jPgV9EiXqpA/edit

Телефони для довідок:

 096 672 6022 Наталія Ізмайлова, керівниця Центру кар'єрного та професійного розвитку ДУЕТ, або

 097 307 2907 Олена Панаріна, фахівець Центру КПР.

Програма курсу

Почнемо з І світової війни і ви дізнаєтеся хто такі Українські Січові Стрільці і чому їх гімн «Ой у лузі червона калина» сьогодні співає вся Україна. Також ми розповімо багато цікавого про події І світової війни та долю українських земель у цьому протистоянні. Про перші спроби створити українську державу ви дізнаєтесь з тем, пов'язаних з Українською революцією 1917-1921 років. Також спробуємо з вами з'ясувати хто ж був крутіший Павло Скоропадський чи Симон Петлюра. Першим десятиліттям встановлення радянської влади будуть присвячені ще дві теми нашого інтенсиву. Ви дізнаєтесь хто такі Ленін та Сталін та їх приспішники в Україні і чому не варто ставити їм пам'ятники чи називати вулиці їхніми іменами.

Далі поговоримо про Західну Україну у міжвоєнний час і з’ясуємо хто ж такий Бандера і чому його досі бояться та намагаються знайти. Наступна тема буде присвячена подіям 1939-1945 років. Друга світова війна на Українських землях – це невимовний біль середини ХХ століття. Це загибель мільйонів українців. Але в цей же час зароджується і діє УПА традиції і дух якої сьогодні використовують наші Воїни на передовій.

Наступні декілька тем будуть присвячені подіям ІІ половини ХХ століття. В цей час радянське суспільство переживало період «пізнього сталінізму», період «відлиги» і знову період неосталінізму. В цей же час народилось покоління українських шестидесятників та дисидентів, які підхопили від попередників і понесли крізь десятиліття ідею української незалежності.

В кінці 80-х у період розпаду радянської системи документально оформлюється ця ідея, яка втілюється у вікопомний «Акт проголошення незалежності України» від 24 серпня 1991 року. Від початку 90-х і до сьогодення Україна незалежна держава. За цей час ми пройшли дві революції, декілька економічних та політичних криз, створили власну Конституцію і вибудували основі структури держави. Сьогодні ми боремось за Незалежність, найкращі наші Люди знаходяться на передовій, ведуть бойові дії проти російських військ. Також наші Люди працюють в тилу, займаються волонтерством, підтримують нашу економіку. Зараз ми маємо світову підтримку і це знакове тому, що ми боремось не тільки за власну Незалежність, а й за європейські цінності. За нашу і вашу свободу.

Про це все, а також про багато іншого ви дізнаєтесь з нашого історичного інтенсиву. Ми будемо раді вас бачити і зробимо все, щоб підготувати вас до цьогорічного тесту з історії України. 

28.04.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©