Цифрова трансформація бізнесу та її прикладні інструменти

Цифрова трансформація бізнесу та її прикладні інструменти

Цифрова трансформація - це не лише роботи та залізячки, але й нове мислення людей та компаній. Саме таким є головний посил вебінару. Кожного дня інформаційне суспільство збільшується, а бізнес звертається до цифрових методів просування.

Ірина Максимова, розробниця курсу з Цифрової економіки для студентів ДУЕТ та завідувачка кафедри міжнародної економіки, звернула увагу на залежність світу від діджиталізації та розумне її використання. Спікерка розповіла про топінструменти цифрової трансформації у 2022 році. Серед них є програми управління проєктами. Саме завдяки ним за останні роки було створено багато стартапів. Наприклад, роборука від американців або віртуальний одяг від українок.  

На вебінарі під час практичної частини студенти дізналися про нові лайфхаки сучасних платформ для бізнесу, окрему увагу приділили детальнішому використанню Google, Google Drive та іншим. 

Наразі Україна має 62% цифрової обізнаності, але ми маємо збільшити цей відсоток! Щиро дякуємо спікеру та усім присутнім за участь! Тепер трансформація не пройде повз нас!

27.04.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©