Продати легко, якщо правильно подати свій товар

Продати легко, якщо правильно подати свій товар

Кафедрою управління бізнесом було проведено вебінар, який був присвячений створенню унікальної торгової пропозиції (УТП), яка допомагає у просуванні брендів з мінімальними витратами.  Вебінар пройшов в рамках практичної підготовки здобувачів вищої освіти спеціальностей Маркетинг та Менеджмент 19 квітня 2022 року.

Досвідчений спікер – Роман Баришенський, колишній випускник нашого університету (в минулому КЕІ КНЕУ), який навчаючись, почав потрохи працювати у сфері маркетингу. Сьогодні Роман – практикуючий digital-маркетолог в міжнародній IT-компанії Webnauts.Pro, який паралельно викладає курс цифрового маркетингу у зазначеній компанії.

На вебінарі було розглянуто питання створення УТП, їх види, як писати унікальні тексти, тестувати УТП та які сервіси при цьому стануть у пригоді. Наведено приклади УТП різних торгових марок та проаналізовано їх помилки при створенні унікальної торгової пропозиції. Спікером було запропоновано «домашнє завдання»: на прикладі вказаних ситуацій розробити найкращий оффер та УТП (що ми обов’язково зробимо зі студентами на занятті з Маркетингу).

В кінці вебінару Роман відповів на ряд запитань та запропонував на наступному вебінарі розглянути роботу з Google-інструментами.

Щиро дякуємо спікеру та усім присутнім за участь! 

20.04.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©