Крута виробнича практика – шлях до професійного зростання!

Крута виробнича практика – шлях до професійного зростання!

Кафедра міжнародної економіки Навчально-наукового економічного інституту провела відкритий круглий стіл з обговорення результатів практики, який об’єднав студентів, викладачів та професіоналів-практиків. Цього року практика в студентів програми «Міжнародна інформація та журналістика» була дуже насиченою та яскравою!

Захід пройшов у форматі "відкритої трибуни", коли представники від баз практики, а це потенційні роботодавці, а також самі студенти ділилися враженнями, пропозиціями та аналізували результати.

У цьому навчальному році було задіяно 8 крутих баз практики, серед яких відомі медіа агенції як ЕкспертКР, телеканали міста, відділи комунікацій АрселорМіттал, Епіцентр К та навіть політичні об’єднання! 

Тож практиканти мали можливість особисто поспілкуватися та перейняти цінний досвід в «акул» комунікацій, майстерних редакторів та справжніх фахівців медіа!

Зазначимо, що студенти взяли участь у двох видах практики, які передбачені освітньою програмою "Міжнародна інформація та журналістика". Медіа практика відбулась у студентів 3-го курсу, а інформаційно-аналітична - у студентів 2-го курсу. Під час зустрічі студенти представили свої роботи, статті, аналітичні огляди, відео сюжети та загальний контент, які генерували в процесі практики, ділилися досвідом, враженнями та першими вагомими здобутками. Разом з представниками професійного кола визначили вектор розвитку практики на майбутнє, сформували нові контакти.

Особливо цінними були поради Ольги Гончар, головної редакторки ЕкспертКР, яка залишила цінні поради та рекомендації на майбутнє щодо реалізації практичної складової освітньої програми з міжнародної інформації та журналістики. Отримали відгуки і від інших потенційних роботодавців.

Тож наступного року чекатимемо на розширення кола баз практики для студентів міжнародників ДУЕТ!

09.06.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©