Продовжуємо навчатися, не дивлячись ні на що

Продовжуємо навчатися, не дивлячись ні на що

Повномасштабне вторгнення Росії на наші землі вплинуло на кожну родину України.

Студентів ДУЕТ війна розкидала по різних куточках нашої держави та всього світу. Однак, не дивлячись на всі складнощі, навчальний процес у нашому університеті триває. 

Пари відволікають від подій за вікном і дають надію на краще. Всі, хто мають доступ до інтернету, зараз продовжують дистанційне навчання.

В рамках освітнього проєкту «Нова фабрика», яка реалізовується ПАТ “АрселорМіттал Кривий Ріг” у партнерстві з Державним університетом економіки і технологій, наші студенти першого курсу напрямку «Металургія» сьогодні дізналися трохи більше про сучасні промислові обєкти.

На прикладі 3-D моделі майбутнім металургам показали, з яких елементів складається сучасна фабрика огрудкування та що передбачає технологічний цикл отримання окатишів.

Читав он-лайн лекцію викладач ДУЕТ, доцент, кандидат технічних наук Чупринов Євген Валерійович.

Лекція для наших студентів мега важлива, адже саме випускники ДУЕТ сформують команду фахівців для нової фабрики огрудкування. Її компанія «Арселор Міттал Кривий Ріг» вже будує, а у 2023 році це буде надсучасний промисловий об’єкт з новою виробничою культурою і з новими перспективами для молоді.

24.03.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©