Насиченим видався тиждень для кафедри Економіки та підприємництва

Насиченим видався тиждень для кафедри Економіки та підприємництва

Насиченим видався тиждень для кафедри Економіки та підприємництва. Викладачів радо зустріли «Криворізький технічний фаховий коледж» УДУНТ, «Криворізький фаховий коледж» ДУЕТ, ВСП «Гірничо-електромеханічний фаховий коледж» КНУ. На застручі зі студентами спец. 051 «Економіка» та 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Мацюра С.І. розповіла про переваги начання в Державному університеті економіки та технологій, а також надала інформацію щодо правил вступу до Університету 2022р.

Крім цього, для студентів був проведений тренінг «Бізнес-ідея: крок за кроком», в якому розповідалося про головні аспекти створення бізнесу та запросили слухачів до участі в Міжнардному конкурсі молодіжних бізнес-проєктів і стартапів, який буде проходити в рамках V International Scientific Congress. SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2022.

В рамках тренінгу говорилося про розвиток і популяризацію ідей підприємництва та стартапів у молодіжному середовищі, заохочення інноваційних і креативних ідей студентської та учнівської молоді, заохочення студентів до отримання навичок бізнес-моделювання та проектування, а також перевірка бізнес-ідей на реалістичність та життєздатність.

Студенти з цікавістю слухали розповіді, задавали запитання та отримали на них повні відповіді.

Чекаємо нових зустрічей в стінах Університету!!!!!

22.02.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©