Кафедра ФБС вітає магістрів-випускників з успішним захистом!

Кафедра ФБС вітає магістрів-випускників з успішним захистом!

18 лютого 2020 р. відбувся захист кваліфікаційних магістерських робіт зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування. Цього року із стін Економічного інституту ДУЕТ на зустріч конкуренції та успіху виходять 10 фінансистів.

Викладачі кафедри щиро вітають випускників з успішним завершенням навчання та отриманням дипломів про вищу освіту! Особливо приємно привітати Ободець Дар’ю, яка отримала диплом з відзнакою. «Бажаємо, щоб отримані вами знання допомогли знайти своє місце у житті й досягти неймовірних висот успіху у професії. Ніколи не припиняйте вірити у власні здібності та свої мрії! Щастя вам і світлого майбутнього!»

Підтвердженням таких успіхів у навчанні є реальні проекти, розроблені та захищені нашими випускниками, більшість з яких мають апробацію у вигляді тез за участю у конференціях різного рівня та Міжнародному науковому конгресі, публікацій у фахових виданнях України.

Ми розуміємо, що реформи, які відбуваються в нашій країні, створюють додаткові ризики, але водночас надають нові можливості для тих, хто ЗНАЄ, ВМIЄ головне ЩИРО БАЖАЄ досягти успіху та ЗРОБИТИ СВIТ КРАЩЕ.

Користуючись нагодою, в.о. зав. кафедри Садовенко М.М. щиро подякувала викладачам та колективу університету - «Впевнена, що разом ми зробили все можливе для підготовки сучасних конкурентоспроможних фахівців сфері для фінансової та податкової систем України, банківського та страхового секторів економіки».

Магістри теж сказали зворушливі слова подяки і вдячності університету, інституту, його керівництву і викладачам, які завжди підтримували і допомагали!

Зичимо нашим випускникам бути щасливими, адже лише щаслива людина здатна змінити на краще не лише своє життя, а й життя інших людей. Сміливо йдіть на зустріч своїй мрії! Успіхів вам!

21.02.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©