Вітаємо з успішним захистом дипломних робіт магістрами спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг

Вітаємо  з успішним захистом дипломних робіт магістрами  спеціальностей 073 Менеджмент та 075 Маркетинг

18 лютого 2022 року відбувся захист дипломних робіт здобувачами вищої освіти кваліфікаційного рівня «Магістр» спеціальностей Менеджмент та Маркетинг. Захист відбувався у дистанційному режимі з використанням платформи ZOOM. На початку захисту здобувачів привітали зовнішній експерт, Харченко Надія Миколаївна, та Слюсаренко Катерина Володимирівна, в.о. директора інституту управління та бізнес-освіти, які побажала магістрам здоров’я і творчих успіхів.

На захисті були представлені змістовні доповіді на актуальну тематику, пов’язані із антикризовим управлінням в умовах COVID-19, управленням системними та несистемними ризиками в діяльності підприємств, управлінням ресурсною базою банківських установ, формуванням стратегії позиціонування підприємства на ринку. Усі доповіді супроводжувались презентаціями та демонстраційним матеріалом. Цікаву дискусію викликало дослідження у сфері управління системою внутрішнього маркетингу підприємств сфери послуг, на прикладі туристичних підприємств.

Викладачі кафедри управління бізнесом вітають випускників-магістрів з маркетингу та менеджменту, бажають міцного здоров’я, професійних звершень, щоб ви обрали той шлях, який приведе вас до якнайшвидшого успіху та фінансового благополуччя. Нехай життя широко розкриє перед вами всі свої можливості!

19.02.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©