День святого Валентина в Криворізькому фаховому коледжі

День святого Валентина в Криворізькому фаховому коледжі

14 лютого коледж поринув в атмосферу свята всіх закоханих – День святого Валентина. Це свято романтики, кохання та ніжності. У цей день закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці. Чи не основним атрибутом свята є специфічна листівка з освідченням у коханні – "валентинка".

З самого ранку всіх викладачів та студентів зустрічали два янголи з валентинками – передбаченнями. На вході стояло символічне, чарівне серце, пройшовши крізь яке, кожен забував про буденні клопоти та «синдром понеділка». Весела музика лунала в фойє освітнього закладу і якби не дзвоник на першу пару, всі залишилися б на своїх місцях, радісно вітаючи один одного і ділячись враженнями від передбачень помічників святого Валентина – янголів.

Перший поверх  коледжу прикрасили неймовірні та яскраві фотозони. Кожна по – своєму особлива та неповторна у власні стилістиці. Протягом всього святкового дня великі і маленькі локації фотозон користувалися шаленим попитом у всіх присутніх. Хто ж не бажає зробити фото та запостити його в своїх соціальних мережах  у День святого Валентина?!))

15.02.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©