ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ: НА ОДИН КРОК БЛИЖЧЕ ДО СВОГО МАЙБУТНЬОГО

ЯРМАРОК ПРОФЕСІЙ: НА ОДИН КРОК БЛИЖЧЕ ДО СВОГО МАЙБУТНЬОГО

З 3 по 5 лютого 2022 року у Кривому Розі проходить профорієнтаційний захід «Ярмарок професій». На ньому представлено усі заклади вищої освіти, фахової передвищої( технікуми, коледжі) та профтехосвіти. Загалом 40 локацій розміщені на базі Творчого центру «ПК Металургів».

Свої локації на «Ярмарку професій» розгорнув і Державний університет економіки та технологій. Головна мета участі в заході-допомогти випускникам 9 та 11 класів дізнатися більше про спеціальності, які можна здобути в ДУЕТ.

Сьогоднішні випускники школи-завтрашні абітурієнти нашого університету. На «Ярмарку професій» важливий акцент направлений саме на профорієнтацію. Для цього з усіма школярами, які ще не визначилися з майбутньою професією і звернулися до нас, на локації проводиться зустріч з кар’єрним консультантом. Саме ця людина допомагає правильно розставити акценти і зрозуміти, які сильні сторони є у кожного випускника, як їх краще застосувати у майбутньому та як знайти саме ту професію, в якій можна отримати не лише прибуток, а й самореалізацію.

Вибір професії впливає на усе подальше життя людини. Тому одинадцятикласник Денис з 35 школи до інформації про майбутній фах вирішив підійти серйозно:

«Я від брата почув, що в ДУЕТ можна навчатися на айтішніка, а мені дуже подобається ця професія, вона прибуткова і цікава. Я сьогодні прийшов дізнатися який прохідний бал по спеціальності і які обов’язкові предмети для вступу. Ну і вартість навчання цікавить. Мені все розказали, буду вирішувати, бо хочу навчатися саме у Кривому Розі»

Фото заходу за посиланням.

05.02.2022
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©